El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cristina Cifuentes, convidada a ‘Sálvame’ per compartir tafaneries de líders del PP
  • CA

Cristina Cifuentes ha estat la gran sorpresa de La última cena, l’especial gastronòmic de Sálvame. L’expresidenta de la Comunitat de Madrid era una de les convidades, que apareixia en plató per degustar els plats d’Isa Pantoja i Asraf. Els tertulians del programa del cor han aprofitat la seva assistència per omplir-la a preguntes sobre altres polítics. Era l’oportunitat perfecta per conèixer tafaneries de líders del PP, la que no han desaprofitat.

“Una expolítica com tu entens de menjar perquè és clar, hauràs menjat amb molta gent. Amb el rei Felip, amb Aznar…”, deixaven caure. I Cifuentes, sense vergonya, ho reconeixia: “Sí, he dinat amb gent molt interessant de tots els àmbits. Sobre Aznar et podria dir que gairebé no menja. Només l’he vist menjar truites de patata o truites franceses”.

I què ha explicat de l’actual presidenta de la Comunitat de Madrid? “Isabel Díaz Ayuso és de bon menjar i de bon beure. Li agrada tot”, deia entre riures. També li han preguntat sobre la seva relació amb Esperanza Aguirre, la que va deixar clar que no és gaire bona: “Em cau tan bé com jo a ella”, ironitzava.

Cristina Cifuentes, convidada a La última cena de Sálvame / Telecinco

No tota la nit era de riures i amabilitat amb Cristina Cifuentes, per això. I és que Paz Padilla deixava caure un parell de comentaris àcids que no feien gens de gràcia a la convidada. En primer lloc, la presentadora deia: “Tu ets política i amb això va lligat el boicot. A tu et van posar un pot de crema i mira què va passar…”. I poc després, arribava un retret encara amb més mala bava: “Escolteu el veredicte de Cristina Cifuentes, si us plau. Recordeu que Cristina té un màster… bé, vaja… en menjar, en menjar!”.

Dues referències molt incòmodes a les polèmiques que van esquitxar-la abans d’haver de retirar-se del món de la política. Una aparició a Telecinco que caldrà veure si repeteix.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: M'importa una merda a juliol 24, 2021 | 13:09
    M'importa una merda juliol 24, 2021 | 13:09
    M'importa una merda el que facin o deixin de fer, el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, el que mengen o deixen de menjar, si van fluixos de ventre o van restrets, si s'han fet operacions d'estètica o no se'n pensen fer, si fumen amb pipa, cigars, cigarretes o no fumen, els esports que practiquen, els que els agradaria practicar i els que no pensen practicar mai . Així mateix, m'importa una merda el que facin o deixin de fer, les seves famílies, els seus amics, els seus enemics, els seus veïns, els seus companys de programa presents, passats i futurs i, en resum, m'importa una merda el que diguin o deixin de dir, el que cobren o deixen de cobrar, si beuen alcohol o només beuen aigua, si van fluixos de ventre o van restrets, si es fiquen farina pel nas o per l'orella, si es dutxen pel matí, per la nit, per la nit i pel migdia o no es dutxen mai aquells amb els quals s'enlliten o deixen d'enllitar-se, amb qui s'enllitaven o amb qui pensen enllitar-se, ells, tota la colla de paràsits que viuen a la nostra esquena pel fet de ser una colònia d'un país farcits de paràsits que viuen de sortir a la tele

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa