L’aniversari de la mort de Diana de Gal·les sempre provoca que es recordin alguns dels episodis més mediàtics de la seva vida. Avui és Pilar Eyre qui s’aprofita d’aquesta efemèride per fer un article amb ella i Corinna com a protagonistes. Què tenen en comú? En primer lloc, que el rei Joan Carles va lligar amb ambdues. I, sobretot, que la princesa Corinna hauria reconegut públicament que li feia por acabar com ella per culpa amb la seva aventura amb el rei emèrit.

“No vull acabar com Lady Di, em fa por morir com va fer ella”, hauria sentit cridar a Corinna a la casa de Londres. La cronista ho explica: “Corinna va confessar que algú havia deixat un llibre sobre Diana a la taula del seu apartament a Suïssa i que, l’endemà, una veu la va amenaçar durant una trucada: “Hi ha molts túnels entre Mònaco i Niça”. Corinna va declarar que, per aclarir aquestes amenaces, demandaria els serveis secrets espanyols”.

Lady Di 2  Europa Press

 Europa Press

Una figura important que també va ser com a inspiració per a l’advocat de la reina Letícia quan van signar els acords prematrimonials amb Felip. Explica Pilar Eyre: “El seu advocat va aconseguir que signés uns acords en cas de divorci molt avantatjós per a ella, ja que aconseguiria dues cases: “A tu t’han de tractar millor que a Lady Di”. No se sap què hi ha de llegenda i què de realitat, però”. 

Sembla que l’exemple del mediàtic divorci de Diana i el príncep Carles hauria servit com a exemple per a diverses princeses posteriors, que haurien fet l’impossible per acabar en millors condicions econòmiques que ella. 

Nou comentari

Comparteix