El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Miguel Bosé reacciona al càncer de Nacho Palau, pare dels seus fills
  • CA

Nacho Palau ha anunciat aquesta setmana que pateix càncer de pulmó, una notícia molt dura que l’ha tornat a col·locar a primera línia mediàtica. Qui fos parella de Miguel Bosé durant més de vint-i-cinc anys, darrerament havia guanyat repercussió gràcies a la seva participació a Supervivientes. En tornar a Espanya, l’escultor va començar a trobar-se malament i va haver d’ingressar d’urgència pel que creia que era un atac al·lèrgic. Després de fer-li moltes proves, haurien sabut que tenia cèl·lules canceroses dins d’un dels pulmons: “Començaré el tractament immediatament. Sento haver estat desconnectat, però em sento optimista, amb ganes de viure i superar aquesta malaltia”.

Davant d’aquest anunci colpidor, molts s’han preguntat com deu haver reaccionat Miguel Bosé a la notícia. Cal recordar que no es parlen des de fa temps, ja que la separació va ser molt complicada amb un judici llarguíssim per la custòdia dels nens que encara no ha acabat. Recentment va dir-se que el cantant hauria comprat uns telèfons mòbils als fills perquè truquin a Nacho Palau ells mateixos sense que ell hagi de fer d’intermediari, el que demostra com estan de tenses les coses.

Nacho Palau anuncia que pateix càncer - Instagram
Nacho Palau anuncia que pateix càncer | Instagram

Fonts properes a Miguel Bosé expliquen com ha reaccionat al càncer de Nacho Palau

Ara que el Nacho haurà de començar un tractament tan dur com és la quimioteràpia, Miguel Bosé hauria canviat radicalment d’actitud respecte a ell. No ha dit res sobre el tema públicament, però des del seu entorn han filtrat a Sálvame que l’artista coneixia la situació de l’ex abans que la fes pública i que li ha deixat clar que estarà al costat dels seus quatre fills: “Coneix la notícia des del principi i s’ha interessat per l’estat de Nacho“.

Anuar Bueno, un dels seus companys a Supervivientes, ha informat que Nacho Palau ja ha rebut la segona sessió de quimioteràpia. Queda clar que els metges han decidit començar el tractament pocs dies després de diagnosticar-li la malaltia, una rapidesa amb la que confien que l’escultor de 51 anys pugui guanyar la batalla a aquest càncer.

Més notícies
Nacho Palau anuncia que pateix càncer de pulmó - Europa Press
Nacho Palau anuncia que pateix càncer de pulmó
Notícia: Nacho Palau anuncia que pateix càncer de pulmó
Comparteix
L'ex de Miguel Bosé començarà el tractament immediatament i confia en poder superar la malaltia
Miguel Bosé i Nacho Palau no es parlen - Europa Press
Nacho Palau engega un negoci nou en plena guerra amb Miguel Bosé
Notícia: Nacho Palau engega un negoci nou en plena guerra amb Miguel Bosé
Comparteix
L'escultor inicia una nova vida amb la parella mentre que el cantant fa l'impossible per no haver de parlar amb ell
Gerard Piqué hauria trencat amb Clara Chia - Youtube
La cronologia completa i sorprenent de la ruptura de Gerard Piqué i Shakira
Notícia: La cronologia completa i sorprenent de la ruptura de Gerard Piqué i Shakira
Comparteix
El futbolista hauria arribat a trencar amb Clara Chia per intentar una reconciliació amb Shakira, però finalment s'hauria decantat per l'amant
Per què Gerard Piqué prefereix la Clara a Shakira? - Twitch
Gerard Piqué, captivat per una qualitat de la nòvia “que no té Shakira”
Notícia: Gerard Piqué, captivat per una qualitat de la nòvia “que no té Shakira”
Comparteix
Una amiga de Clara Chia dona detalls de la relació amb el futbolista: com van començar i què és el que més li agrada d'ella

Comparteix

Icona de pantalla completa