Íñigo Onieva està d’enhorabona. El marit de Tamara Falcó sempre presumeix de ser un empresari d’èxit, encara que la premsa rosa ha desmuntat aquesta afirmació unes quantes vegades. Doncs bé, ara pretén fer callar els detractors amb la inauguració d’un restaurant. Juntament amb altres socis, el madrileny ha inaugurat aquesta setmana el Casa Salesas, un bistro que confia que comenci a omplir-se de gent ben aviat. Diuen des dels perfils oficials que han creat a les xarxes socials, que darrere d’aquest projecte hi ha “quatre mesos” de feina “a contrarellotge”.
Com són i quant costen els plats que es poden menjar al local d’Íñigo Onieva?
L’objectiu el tenen clar, convertir aquest espai en el nou local de moda d’entre la jet-set madrilenya. Obren cada dia a les 10 del matí i no tanquen fins a la una o les dues de la matinada depenent si és cap de setmana o no. Aquí ofereixen esmorzars, dinars, berenars, sopars i també còctels. Des de la premsa especialitzada, destaquen com el seu punt fort l’àmplia varietat que podem trobar en la carta per a les primeres hores del dia. Esmorzar aquí no és barat, però, tenint en compte que només el suc ja et costa, com a mínim, 6 €. El cafè amb llet és caret també, tenint en compte que el serveixen a 4,5 €.
Es poden menjar plats típics d’un brunch internacional com les torrades amb abocat o salmó fumat per 10 o 12 €. També tenen uns quants tipus de bowls -un dels esmorzars de moda- per 9 o 11 €, plats d’ous i truites o embotits d’entre 16 a 28 €. Per als més clàssics, també hi ha deu varietats de creps i brioixeria entre 3 i 10 € cada peça.
Pel que fa als menjars i sopars, la carta és bastant tradicional amb plats clàssics de la gastronomia espanyola com truita de patates a 14 €, ous estrellats a 21 €, pernil cinco jotas a 28 € el plat, calamars fregits per 16 € o les patates braves per 9 €. També ofereixen diferents tipus d’amanides, les que costen al voltant de 14 €. Tenen plats de pasta, risotto, bikini trufat i carn argentina per 20 €.



Isabel Preysler i Tamara Falcó, estrelles de la inauguració del restaurant d’Íñigo Onieva
A la presentació oficial, hem vist unes quantes cares conegudes. Entre elles, era obvi que no podien faltar Tamara Falcó i Isabel Preysler. Mare i filla van fer-se fotos amb el propietari per mostrar-li el seu suport, un gest amb el qual deixen enrere els rumors de crisi. La marquesa de Griñón, de fet, l’ha volgut felicitar públicament amb un post d’Instagram que ens serveix per veure fotos de l’interior del local durant aquella primera nit obert al públic.


“Un concepte bistrot i cocteleria en el barri de la Justícia que us recomano conèixer. Enhorabona, amor meu, i equip”, ha escrit Tamara en el seu Instagram. Ara caldrà veure si el seu poder de convocatòria els serveix per omplir el restaurant de VIPS i gent curiosa que vulgui tastar les propostes dels treballadors de l’empresari.