El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Colate Vallejo-Nágera, a quiròfan per una seqüela de ‘Supervivientes’
  • CA

Colate Vallejo-Nágera va patir un accident durant la seva participació a Supervivientes del que encara té seqüeles. L’ex de Paulina Rubio va caure enmig d’una prova i van haver d’operar-lo d’urgència perquè s’havia fracturat la clavícula. Tenia molt de dolor i va veure’s forçat a abandonar el plató perquè no es trobava en condicions. La recuperació des de llavors no ha estat gens fàcil i, dos anys després, ha hagut de tornar a passar per quiròfan.

Ell mateix ha publicat una fotografia des de la llitera de l’hospital, acompanyat del metge que l’ha intervingut: “Un altre cop, el millor doctor del món i amic d’aquells de debò, ha arreglat un dels quatre ossos que em van trencar en una illa d’Hondures. Després de més de dos anys, aviat tornaré a estar en forma”. L’empresari sempre s’ha mantingut molt optimista, encara que en tot moment li van deixar clar que havia de ser conscient que la recuperació seria llarga.

Una estada a l’hospital que arriba en plena batalla judicial contra la seva ex, qui està fent l’impossible per aconseguir la custòdia del fill que tenen en comú i impedir que ell el vegi. La guerra s’està allargant tant que Colate ha hagut de renunciar a tenir advocat, ja que s’ha quedat sense diners i veu que el procés encara està lluny d’acabar-se. Ell mateix reconeixia en una entrevista la setmana passada que està “destrossat econòmicament” per culpa de les pretensions de la seva exdona, davant de les quals no està disposat a cedir. De moment ha deixat aquests problemes de banda per centrar-se en una recuperació de la que, en aquest cas, sí que veu la llum al final del túnel.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa