El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Colate Vallejo-Nágera, arruïnat per la guerra judicial contra Paulina Rubio
  • CA

Colate Vallejo-Nágera s’està quedant sense diners per culpa del judici que l’enfronta a la seva ex, l’exitosa cantant Paulina Rubio. Van tenir un nen fa onze anys, nascut poc abans de la separació de la parella. Des del 2012 que es barallen als jutjats per la custòdia del nen i els diners de la manutenció, una batalla que no està sent gens fàcil. La cantant ha fet l’impossible per deixar en evidència l’ex, fins al punt de convèncer la jutgessa perquè exigeixi a Colate que faci “un curs de pare” per aprendre a com cuidar el seu fill. Cal destacar que Colate es va traslladar a Miami quan es van separar per poder estar més a prop del seu fill, a qui Paulina impedeix que vegi sempre que pot.

La guerra entre Paulina i Colate va empitjorar encara més aquest estiu, quan ell va demanar que deixessin que el nen passés uns dies de vacances amb ell a Espanya després de dos anys sense que el deixessin viatjar. El nen havia de tornar als Estats Units quan passessin els dos mesos, però Colate va saber que Paulina estava a Espanya també i va demanar-li deixar-li directament a ella per estalviar-se el viatge fins a Florida. Ella va dir que no trobava el passaport del nen perquè el Colate l’havia amagat i l’hauria acusat de tramar un pla per retenir el document i impedir que el nen marxés amb ella. Amics propers a Colate mostren la seva estupefacció: “Paulina s’ha quedat el nen quatre dies en un hotel de Madrid i abans se’l va emportar a Eivissa sense dir-li al pare on era, el que és la seva obligació. A més a més ha fet que el nen tornés amb ella a Miami molt abans del que estava previst, el que ha fet que passi menys temps amb el seu pare quan ell estava aquí encantat amb el pare i els cosins”.

Colate Vallejo-Nágera, captat pels fotògrafs / Europa Press

La guerra judicial no fa més que empitjorar i, amb això, els costos van pujant. Colate deuria moltíssims diners al seu advocat i s’enfronta a una multa milionària quan surti la sentència. És per això que es veu obligat a agafar feines que no li agraden, segons diuen els seus amics a Informalia: “L’estratègia de Paulina és asfixiar-lo econòmicament. Les despeses amb els advocats són astronòmiques i l’ha arruïnat. De fet, ha de representar-se a si mateix des de fa un temps perquè no pot pagar-se la defensa. Paulina, mentrestant, també s’ha gastat milers de dòlars en aquesta guerra contra l’ex”. Uns problemes econòmics que semblen lluny de solucionar-se si no arriba a un acord amb Paulina Rubio aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa