Clara Lago i el polifacètic José Lucena, primera parella sorpresa de l’any

Els fotògrafs han enxampat l'actriu de la mà d'aquest cordovès

Des que Clara Lago i Dani Rovira trenquessin la seva relació, que la premsa del cor els persegueixen i els aparellen amb diversos famosos. En aquesta última ocasió, però, les fotografies que ha aconseguit la revista ¡Hola! confirmen que l’actriu té nova parella. Clara Lago hauria començat una relació amb José Lucena, un actor, cantant i empresari de Còrdova de 38 anys.

Els fotògrafs els han enxampat en una actitud molt tendra pel carrer, així com també els han vist fer-se petons i agafar-se de la mà en una terrassa. Lago, que acaba de tornar d’un rodatge de cinc mesos a Argentina, torna a confiar en l’amor amb un cantautor que ha participat en sèries i diversos curts.

José Lucena és cantant i productor musical, però també empresari. Té un parell de locals d’hostaleria al centre de Madrid, un cafè-bar amb productes ecològics i un local de copes i música. A més a més, també és copropietari d’altres sales de música. A nivell mediàtic, és conegut per haver estat parella durant uns mesos de la filla de Micky Molina i Lydia Bosch.

Una relació de la qual cap dels dos encara no s’ha pronunciat, però que sembla confirmada per les fotografies que publica avui la revista.

Nou comentari