El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Clara Lago parla de la recuperació de Dani Rovira: “És un campió”
  • CA

Clara Lago ha acudit al festival de Màlaga per presentar la seva nova pel·lícula. Un acte en el qual els periodistes han aprofitat per aconseguir les seves primeres declaracions després de la cura de Dani Rovira, que fa uns dies anunciava que ha superat el càncer.

“Ha estat la notícia de l’any. És un campió, ho ha portat tot súper bé i ja podem dir que s’ha recuperat. Haurà de continuar fent-se revisions periòdiques per controlar que tot va bé, per això. Una de les seves millors qualitats és el seu positivisme. Crec que el sentit de l’humor és el millor filtre que es pot tenir en la vida. Ara mateix es troba fora d’Espanya de rodatge, molt content. Li ha arribat l’amor de molta gent”, deia visiblement emocionada.

Aquesta és la primera vegada que parla sobre el tema davant de les càmeres, però recordem que ja va dedicar-li un missatge molt tendre a Instagram: “Company, no m’entra en el pit la felicitat de veure’t arribar a aquesta línia de meta. Mai no vaig dubtar que ho aconseguiries i que, a més a més, sabrien veure un bon aprenentatge en el camí. Gràcies per deixar-me acompanyar-te-, des de la proximitat i la distància. Ha estat un regal i un aprenentatge per a mi també”.

Clara Lago, al festival de Màlaga / Europa Press

Una experiència molt dura, però que els ha reforçat. Ara ambdós estan centrats en els seus nous projectes professionals, que veuran la llum molt aviat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa