El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Vergonyoses declaracions de Diego ‘El Cigala’ en sortir de comissaria: “Les dones sempre volen diners”
  • CA

Diego El Cigala ha estat posat en llibertat després de ser detingut per un presumpte delicte de maltractaments continuats. El cantaor està sent investigat arran de la denúncia de la seva parella, la també cantant Quina, que assegura que ha patit violència de gènere en aquests últims dos anys.

El cantant El Cigala surt de comissaria / Europa Press

La Policia el detenia aquest dimecres i l’endemà mateix sortia en llibertat provisional després de passar la nit al calabós de la comissaria. El jutge considera que no hi ha risc de fuga i l’ha deixat lliure sense mesures cautelars. El seu advocat ha assegurat que entenen que no hi ha cap indici que sustenti aquesta denúncia: “No s’ha demostrat la seva autoria ni cap retret cap al meu client”.

En la sortida de comissaria, El Cigala ha concedit unes declaracions vergonyoses davant les càmeres d’Europa Press. Assegura estar “molt content”, manifesta que seguirà endavant amb la seva gira de concerts i deixa clar qui creu que és la culpable de tota aquesta història: “Segur que són els diners. Sempre volen diners les dones“.

Contentíssim i com si res hagués passat, el cantant ha quedat en evidència amb unes declaracions vergonyoses i masclistes.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Lionel Mandrake a juny 11, 2021 | 10:41
    Lionel Mandrake juny 11, 2021 | 10:41
    Amb aquest nom... com es pot anar amb aquest malnom, suposo, pel món ? És el mateix que és digués el titola o el fava o el pardal o el mànec... Jo el conec de TV3, canal on sempre fan publicitat d'aquesta mena de "música" sempre trista i repetitiva, no sé que hi veuen els esnobs nostrats, hi ha gustos per a tot això sí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa