El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Diego ‘El Cigala’, detingut per violència de gènere
  • CA

La Policia Nacional ha detingut el cantaor de flamenc Diego El Cigala per un presumpte delicte de violència de gènere. El van detenir a les 22 de la nit d’aquest dimecres en un hotel proper a l’estació d’Atocha de Madrid per un delicte que hauria tingut lloc dies enrere a Jerez de la Frontera, segons l’agència Efe.

En la denúncia, interposada per la seva actual parella i mare dels seus dos fills petits, Dolores Kina parla de maltractaments físics i humiliacions continuades en els últims dos anys. El cantant ha prestat declaració davant del jutge i s’ha acordat la seva llibertat amb càrrecs en no apreciar-se risc de fuga.

En la seva sortida, ha assegurat davant les càmeres de Telecinco que es troba “molt bé i amb ganes de demostrar la veritat”. El seu advocat assegura que s’ha demostrat que no hi ha cap indici que fonamenti aquesta denúncia: “No s’ha demostrat autoria ni hi ha cap retret al meu client”. En unes declaracions a Europa Press, ha etzibat: “Segur que són els diners. Les dones sempre volen diners”.

El Cigala compta amb una carrera artística de més de 25 anys, amb dotze discos i nombroses nominacions als Grammy. Aquest no és el primer incident del cantant relacionat amb una actitud impròpia amb les dones. Va ser condemnat el 2004 per un delicte d’amenaces contra una hostessa d’un avió a qui li hauria dedicat expressions masclistes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa