El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Filtren el detonant de la ruptura de Christian Gálvez i Almudena Cid
  • CA

La ruptura de Christian Gálvez i Almudena Cid va sorprendre molt els seus seguidors. Formaven una de les parelles de famosos més estables després de més de 15 anys de relació, però això no va ser suficient per continuar junts. Cap d’ells s’ha pronunciat sobre la separació, encara que són diversos els amics en comú que han filtrat a la premsa quins són els detalls que s’amaguen darrere d’aquesta decisió tan inesperada. Ho han fet a El Español, en el que asseguren que la rutina “ha fet molt de mal” i que han intentat superar aquesta crisi durant molts mesos: “La decisió definitiva l’ha pres ella. En Christian va entendre-ho tot i sap que això és el correcte. Mantenen una relació excel·lent, per això, ja que l’Almudena és fonamental en la vida del Christian. Simplement s’han adonat que ja no s’adoren com abans, el que ha estat demolidor. La culpa és del desgast, el que els ha acabat arrossegant”.

Aquesta és la versió d’una de les fonts consultades pel mitjà, que culpa el pas del temps i la rutina. Ara bé, un altre amic proper a ells va més enllà i acaba traient a la llum quin hauria estat el detonant real d’aquesta separació: la maternitat. El Español ha parlat amb una persona que s’atreveix a filtrar aquesta informació tan íntima de la parella: “Christian entenia que no poguessin ser pares mentre ella treballava en la gimnàstica rítmica activament, però ell continuava amb la idea de ser pare quan ella va retirar-se. Veure que passaven els anys i ella continuava negant-se a ser mare, hauria acabat provocant la separació del matrimoni després d’onze anys de casats”.

Almudena Cid felicitava l’aniversari a Christian Gálvez fa cinc mesos / Instagram

Diversos mitjans asseguren que el presentador manté l’esperança de convertir-se en pare, una il·lusió que la seva dona no compartia. Aquesta hauria estat una de les causes de la ruptura, de la que cap d’ells encara no ha volgut parlar públicament. Els seguidors de la parella es mostren colpits per aquest final, el que no s’esperaven després de tants anys i tantes mostres d’estima.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa