El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Christian Gálvez i Almudena Cid se separen després de quinze anys junts

Christian Gálvez i Almudena Cid formaven una de les parelles més consolidades entre els famosos espanyols. Casats des de fa onze anys, mai no dubtaven a l’hora de manifestar obertament el seu amor. Tendres i sempre molt romàntics, l’anunci de la seva separació ha estat completament inesperat. La revista ¡Hola! anuncia que el matrimoni ha decidit emprendre camins diferents, una notícia bomba que fa que s’uneixin a la llarga llista de parelles famoses que han trencat aquest 2021.

La revista fa servir de referència unes fonts “de tota solvència” que confirmen que Christian i Almudena van separar-se el passat mes de novembre. Van conèixer-se fa ara quinze anys al plató de Pasapalabra i ràpidament va sorgir l’amor entre ells. La seva història era digna de pel·lícula, però no han pogut evitar viure un final trist. Fonts properes a ells asseguren que no hi ha hagut terceres persones, el que podria suposar que hagin acabat com a amics. Cap dels dos no s’ha pronunciat encara sobre aquesta filtració, però els seus respectius perfils a Instagram ja s’han omplert de preguntes dels seguidors al respecte.

Almudena Cid i Christian Gálvez, en una publicació antiga / Instagram

L’última vegada que els vam veure junts va ser el passat mes d’octubre, quan l’exgimnasta i el presentador de televisió van compartir una fotografia a Instagram per celebrar el seu onzè aniversari de núpcies: “Avui dia tenim 41 anys, han passat onze anys des de la nostra boda i estem fent el que no vam poder l’any passat, treballar i sentir-nos útils i feliços. I el més important, en els bons i mals moments hem estat junts. Aprenent, somrient i creixent”, deia llavors el presentador de Pasapalabra. Aquest amor, però, sembla que no ha estat prou fort per solucionar els problemes que els han fet decidir-se per trencar definitivament després de més d’una dècada junts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa