El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La casa de Camilo Blanes, desvalisada per lladres mentre continua ingressat a l’hospital
  • CA

Més males notícies pel fill de Camilo Sesto, Camilo Blanes -més conegut com a Camilín-. Després que ingressés en un hospital madrileny com a conseqüència d’una pneumonia després d’haver patit una accident de bicicleta i de quedar hores estès a terra i mullat, ara han entrat a robar a casa seva, mentre ell continua ingressat a la clínica. La seva mare, Lourdes Ornelas, no se separa del seu costat i l’últim comunicat mèdic és esperançador: “Segueix a l’UCI, no està fora de perill però millora a poc a poc”, ha dit aquest dimecres.

Camilo Blanes i la seva mare - Europa Press
Camilo Blanes i la seva mare – Europa Press

A més, la mare de Camilín, com es coneix al fill de Camilo Sesto, ha denunciat robatoris a la casa de Torrelodones on va viure l’artista i que ara habita el seu fill: “Han desaparegut un munt de coses de Camilo Sesto, discos d’or i records“, ha revelat en declaracions a ‘Informalia‘. Per aquesta raó, Ornelas ha ordenat posar càmeres de vigilància a l’habitatge per a controlar l’entrada i sortida de persones, perquè molts amics i coneguts del seu fill tindrien accés a aquesta.

Segons Lourdes, el sistema de seguretat de la casa estava molt obsolet i ha ordenat una remodelació completa. L’estat de salut Camilín continua sent greu. Va ingressar el passat 24 de novembre, i a més, el noi, de 38 anys, que arrossega problemes amb les drogues des de fa anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa