El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carmen Alcayde, destrossada per una terrible pèrdua
  • CA

Carmen Alcayde ha tornat a les vides dels teleespectadors. Ho ha fet després que el programa ‘Sálvame’ l’hagi contractat com a tertuliana fa poques setmanes. I per això ara, la periodista que es va fer famosa per presentar el programa ‘Aquí hay tomate’, torna a estar d’actualitat. Alcayde ha penjat ara una imatge i un bonic text acompanyant-la com a conseqüència de la mort del seu sogre i avi dels seus fills, Eduardo.

“Com per art de màgia aquesta ha estat la primera foto que m’ha aparegut en entrar a la meva galeria per a recordarte. No em cal buscar més, aquest eres tu. El millor avi del món. Era estar amb qualsevol dels teus néts i se t’il·luminava la cara, tot era poc per a ells. De les últimes frases que et vaig escoltar va ser dir-nos que donaries un any de la teva vida per un estiu més amb ells”, ha escrit la tertuliana de ‘Sálvame’, que ha acompanyat el text d’una foto d’Eduardo amb un dels seus fills.

En aquesta línia, ha continuat l’escriut: “Al final, en pocs dies has marxat però t’asseguro que no hi haurà estiu que no passem recordant-te i que els meus fills sempre parlessin amb orgull del seu súper avi. També jo em sento molt afortunada d’haver-te tingut com a sogre, com reia amb la teva manera d’explicar les coses, com gaudia de la teva saviesa, eres un autèntic crack en tot Eduardo. “Descansa en pau i gràcies per tot el que ens has donat”, ha conclòs la periodista.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa