El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carme Chaparro preocupa des de l’hospital: “Difícil d’operar”
  • CA

Carmen Chaparro preocupava els seus seguidors aquest divendres en aparèixer al plató del seu programa de Cuatro amb crosses. La presentadora i col·laboradora de Los teloneros va caure a terra en directe uns dies abans, una caiguda que va forçar-la a acudir a urgències ràpidament. La mala sort feia que es lesionés el genoll: “Mama, estic bé, no t’espantis. Ara vaig cap a l’hospital“, deia en directe. Aquest dissabte ha compartit a Instagram els resultats de les proves que li han fet i no són bones notícies: “Dissabte de repòs. Es confirma la ruptura del menisc intern. De moment, difícil d’operar per una desviació de ròtula, així que intentaran diverses coses. A partir d’avui em dono permís per estar estirada al sofà”. L’escriptora haurà d’estar de baixa un temps, fins que puguin operar-la i tornar a caminar bé. De moment li han fet una infiltració al genoll per veure si solucionen alguna cosa. Fins llavors haurà de descansar tal com li han demanat els metges.

Carme Chaparro apareix amb crosses a televisió / Cuatro

Aquesta no és la primera vegada que Carme Chaparro pateix un accident d’aquest tipus. El 2019 va patir una fractura en el peu que va impedir que dugués sabates de taló durant un temps. I, per una altra banda, arrossega els problemes auditius que li provoca una malaltia, la síndrome de Ménière. En què consisteix? En sentir un xiulet constant de dia i de nit molt desagradable amb el que ha hagut d’aprendre a viure.

Però el que més l’ha preocupat aquests últims mesos ha estat la salut del seu pare, diabètic des de fa anys. L’han hagut d’ingressar per una pneumònia molt forta, la que no tenia bona pinta tenint en compte que tenia els pulmons malament i també problemes al cor. La presentadora ha estat molt pendent i intenta fer l’impossible per no separar-se del seu costat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JordiP a abril 26, 2023 | 13:56
    JordiP abril 26, 2023 | 13:56
    Perdona, redactor, però el Méniére és una síndrome vertiginosa. Vulgarment es diu allò de "el mundo me da vueltas". El que té l'admirada Carme és aquella sòrdida i molesta malaltia dels "acúfens", la percepció de xiulets i brunzits diversos originats a l'interior de la propia oïda, que no alegren la vida, precisament. Un petó, Carme.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa