El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carme Chaparro dona més detalls sobre la seva malaltia crònica: “Tinc una sordesa important en una oïda”
  • CA

Carme Chaparro ha canviat les ‘Noticias Cuatro‘ per un magazín de tarda. La cadena ha fulminat el servei d’informatius, amb la qual cosa ha hagut d’anar recol·locant els seus presentadors. És el seu cas, que aquesta setmana s’ha estrenat al capdavant d’aquesta nova aposta televisiva. Les audiències de la cadena van cada vegada a pitjor, però sembla que aquest nou projecte tampoc no els ajudarà gaire… És molt aviat encara, encara que ja podem dir que les primeres xifres són bastant descoratjadores. Li costa pujar del 2% de share, uns números summament baixos que no serien suficients.

 

Carme Chaparro, al capdavant de 'Cuatro al dia'
Carme Chaparro, al capdavant de ‘Cuatro al dia’ | Cuatro

 

Deixant això de banda, per això, si avui és notícia Chaparro, és per la malaltia crònica que pateix. Fa gairebé un any que va confessar que viu amb la síndrome o vertigen de Ménière, el que deixa la seva oïda dreta gairebé sense audició. Parlem d’una malaltia caracteritzada per episodis de vertigen que sol anar acompanyada de xiulets. L’oïda interna s’inflama, a més a més, el que resulta molt molest. Un augment de líquid a l’interior del cargol provoca tota aquesta situació, derivada d’un augment de la pressió. 

 

Va assegurar que només sent un 35% amb l’orella dreta, el que se suma al xiulet permanent de l’esquerra: “Jo visc així. Amb un xiulet constant, com una emissió d’alta freqüència. De dia és suportable. De nit no tant. Per l’oïda dreta gairebé no tinc audició. I no hi ha més remei que acostumar-s’hi”. 

 

 

Ara ha concedit una entrevista a ‘Lecturas’ en la qual dona més detalls sobre la seva situació actual: “Segueixo amb una sordesa important en una oïda, però mai no m’ha limitat”. Sempre optimista, ha explicat millor les característiques de la malaltia: “A l’oïda dreta tinc una sordesa important de diversos tons. Amb les transmissions electròniques, com les del telèfon o l’orellera em costa molt entendre el que m’estan dient. Però em canvio l’orellera a l’esquerra i ja està. Jo mai no escolto el silenci, sempre està el xiulet… Són coses amb les quals aprendre a conviure”. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Carme Chaparro (@carmechaparro) el

 

També ha parlat sobre les seves filles, de sis i tres anys respectivament, a qui s’estima amb tot el seu cor: “El silenci, per i, és que les meves filles riguin. Elles paren el xiulet que escolto tota l’estona. Acabo acostumant-me i no em puc queixar de res”. Què és el que més por li faria? Que les seves filles volguessin ser reporteres de guerra com el marit Bernabé Domínguez: “Això sí que em faria por, que s’hi vulguessin dedicar. Però és que tenint la família que tenen, no puc dir-les que no”.

 

Com aniran les següents entregues del seu programa? Aconseguirà enganxar més teleespectadors?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa