El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carme Chaparro revela que va rebre amenaces de mort d’un home del seu entorn: “Sé que vas ser tu”
  • CA

Carme Chaparro era notícia fa uns dies en ensenyar per primer cop com són els audiòfons que l’ajuden en el seu dia a dia amb una malaltia auditiva crònica. La presentadora de Cuatro es mostra transparent a la xarxa, el que ha tornat a fer aquest cap de setmana per un tema completament diferent. Ha recordat el malson que va viure fa uns anys per culpa d’un assetjador: “Avui he trobat això mentre llançava coses antigues. El primer capítol del que es va convertir en amenaces de mort. L’home que ho va escriure, fa gairebé 20 anys, m’estarà llegint. Sé que vas ser tu i segueixes sent una merda”.

“Va arribar a casa per correu postal, amb el meu nom intencionadament mal escrit. No li vaig donar importància. De fet, pensava que l’havia llançat. Un o una imbècil més. Després van arribar més anònims, amb faltes d’ortografia massa evidents com per ser reals. Algú intentant semblar inculte. Els anònims eren cada vegada més amenaçadors i dos o tres mesos després van començar les amenaces de mort. Molt concretes i amb moltes dades personals”, relata la presentadora.

Carmen Chaparro no ho va comentar a ningú perquè pensava que no es podria fer res: “Vomitava de la por que tenia“. Fins que un dia va adonar-se que les amenaces li arribaven des de diferents ciutats d’Espanya: “Ho vaig descobrir de casualitat, una mica més tard, mentre dinava amb una amiga a qui li ho vaig explicar. Dia x a Bilbao. Dia x a València. Dia x a Cadis. I resulta que els llocs i les dates coincidien amb la gira promocional d’algú que treballava a prop meu“.

“Saber-ho em va fer sentir poderosa perquè aquest noi és un merda que necessita amenaçar i espantar per creure que és algú i que té el control. Mai no li ho vaig dir i avui crec que ho hauria d’haver fet. I no només això, sinó denunciar-lo a la policia i exposar el monstre”, prossegueix Carme Chaparro.

L’home no sabria encara que ella sap la seva identitat: “Algun cop que ens hem trobat, perquè afortunadament està molt lluny de la meva vida ja, ve a saludar-me com un gosset falder. Així que, amics i amigues, denuncieu, busqueu suport i exposeu aquells que us facin mal. Les amenaces no es toleren, mai. Perquè aquest ésser potser li ho està fent a una altra dona i aquella dona està espantada. I jo podria haver-ho evitat”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa