El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una coneguda presentadora d’informatius mostra l’audiòfon i parla de la sordesa que pateix
  • CA

Carme Chaparro és una de les cares més conegudes dels informatius de Mediaset. De Telecinco a Cuatro, la de Salamanca informa els teleespectadors des de fa anys. En el seu cas, a més a més, compta amb un hàndicap que mai no l’ha aturat. Parlem d’un problema de salut que l’impedeix sentir bé. Als seus 48 anys, necessita un audiòfon per poder fer front a la síndrome de Ménière que pateix, una condició que provoca sordera i vertigen.

En una publicació d’Instagram molt aplaudida, la presentadora ha ensenyat com són i ha tret pit de no avergonyir-se’n: “Molts vau endevinar l’altre dia el nou gadget que he incorporat a la meva vida per fer-la més fàcil. A què no es veu? Ni tan sols amb cueta. Un audiòfon. Perdeu la por o la vergonya o a sentir-vos vells. Jo tinc 48 anys i no em sento gens gran”.

En l’oïda dreta només sent un 35%, el que fa que no senti algunes freqüències com la del mòbil i la de l’orellera: “A més a més de la pèrdua d’audició, tinc un zum-zum constant que m’obliga a haver de concentrar-me per escoltar-te”.

Ara aquest aparell l’ajudarà a sentir més, una millora que espera que calmi els seus problemes auditius.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa