Carlos ‘El Yoyas’ entra a presó: el condemnen a sis anys per maltractar l’exdona

Ratifiquen la sentència de l'exconcursant de 'Gran Hermano', que serà empresonat en les pròximes setmanes

Carlos Navarro El Yoyas ha estat finalment condemnat a cinc anys i vuit mesos de presó per maltractar i amenaçar la seva exparella, Fayna Bethencourt, davant dels seus fills. L’exconcursant de Gran Hermano 2 ingressarà a presó en haver-se desestimat el recurs que havia presentat contra la sentència del jutjat penal. Ell defensava que els testimonis dels seus fills estaven marcats per la influència de la seva mare. L’Audiència Provincial ha avalat els testimonis i les proves aportades.

Consideren que ha de ser condemnat amb prova de càrrec “valorada i suficient”. Una de les proves determinants ha estat la gravació d’un àudio en el qual es demostraria “l’agressivitat” de l’acusat, a qui se’l sent “reaccionar de manera violenta quan el contradiuen”.

Amb tot això, Carlos El Yoyas haurà d’acatar les penes imposades perquè veuen provat que són “ajustades i proporcionades del dany moral inherent i el patiment inherent a la denunciant i als nens”.

Fayna i Carlos 'El Yoyas', entrevistats a 'Socialité' / Telecinco
Fayna i Carlos ‘El Yoyas’, entrevistats a Socialité / Telecinco

L’exconcursant ha estat condemnat a cinc anys i vuit mesos de presó i haurà d’indemnitzar l’exdona amb 8.000 € i 4.000 € més per cadascun dels nens. A més a més, se li imposa una ordre d’allunyament, deixa de tenir la custòdia dels fills durant quatre anys.

Nou comentari