El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlos Lozano explica els motius de la seva desaparició de la televisió: “Vaig explotar”
  • CA

Feia mesos que no es veia a Carlos Lozano als programes de televisió. Va ser ell qui va prendre la decisió de deixar els mitjans de comunicació i viure allunyat del focus mediàtic. Però ara ha reaparescut, i ha estat ell mateix qui ha explicat els motius que el van portar a abandonar la televisió. La seva última aparició va ser el mes de desembre de 2020: un total de 270 dies d’absència mediàtica en els quals no s’ha sabut absolutament res d’ell.

El presentador ha decidit donar una entrevista al programa ‘Sábado Deluxe’ per explicar-se: “Jo crec que al final vaig explotar”, ha afirmat. “Vaig acabar fart de tot. Amb tot el que va passar amb Miriam Saavedra vaig rebentar i vaig dir ‘ja prou, no puc més”, ha afegit. En relació a com ha aprofitat el seu temps allunyat de la televisió, Carlos Lozano ha assegurat que ha fet “moltes coses que tenia pendents”: “Posar la meva vida en ordre, dedicar més temps a la família, als meus amics, al camp, als xaiets (…) M’he comprat un terreny rústic i sóc molt feliç”, ha confessat.

Míriam Saavedra guanya 'GH VIP'
Míriam Saavedra quan va guanyar ‘GH VIP’

En aquesta línia, ha reconegut que “em van passar factura els desacords públics amb Miriam Saavedra (…) La confiança és molt important per a mi i em va trencar. La culpa va ser meva perquè havia d’haver-me callat. Arribava a casa fatal després d’una picabaralla televisiva”, ha confessat.

No tinc cap relació amb Miriam Saavedra. No parlaré d’ella. Li desitjo el millor i ja està”, ha assegurat el presentador, abans de concloure: “A mi ella em va demanar disculpes, les he acceptat i ho he assumit. No tinc sentiments per ella, els vaig tenir, però ja no”-

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a setembre 12, 2021 | 22:00
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? setembre 12, 2021 | 22:00
    El que faci tota aquests púrria, als catalans ens importa una merda

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa