Carlos Latre se sincera sobre els problemes amb la seva dona: “Vam estar dos anys separats”

L'humorista reconeix que van travessar una greu crisi que, finalment, van aconseguir superar

Carlos Latre és un dels humoristes i imitadors amb més influència. És considerat un referent en aquest món, el que ha aconseguit després d’anys d’èxit absolut. Actualment triomfa gràcies a la seva obra de teatre, així com a la col·laboració d’El Hormiguero i Tu cara me suena. No para, el que en el seu moment va afectar de ple a la seva relació de parella. Casat des del 2004 amb la seva dona, van decidir separar-se onze anys després per culpa de la distància i l’agenda. Van estar dos anys separats, però el destí els va tornar a unir i van donar-se una segona oportunitat que encara dura.

L’humorista n’ha parlat en una entrevista a Lecturas molt sincera: “Ens equilibrem molt bé, però és cert que hem hagut de fer front a moments dolents. Vam sortir molt enfortits d’aquella crisi. De fet, nosaltres diem que no va ser una crisi, va ser un reset d’un temps. Cada parella canvia al llarg de la vida. Hem d’aprendre d’aquests canvis i d’aquests errors perquè això és meravellós. Ens va passar a nosaltres, vam aprendre, vam canviar, vam fer reset i vam centrar-nos en aconseguir-ho”.

Una experiència dura que els va ajudar a unir-se: “Ella és completament diferent a mi. Jo sóc molt somiador i estic tot el dia volant, mentre que ella és terrenal i sensata”.

Carlos Latre, a la presentació de la nova temporada d’Antena 3 / Europa Press

Els seus inicis tampoc no van ser fàcils. Yolanda estava promesa amb un noi quan va conèixer a Carlos, qui era el seu cap en un programa de ràdio. Van enamorar-se i ella va abandonar el promès per acabar casant-se amb Latre. Una història digna de comèdia romàntica que, després de molts problemes i una filla en comú, ha tingut un final feliç.

Nou comentari