El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Guerra econòmica de Carlos Baute i el seu fill gran: “Vol 1.500 € al mes”
  • CA

Carlos Baute va tenir un fill quan només tenia 15 anys, un nen que el va portar a judici fa ara set anys per demostrar que era fill seu i reclamar els diners de pensió que no li ha passat en tot aquest temps. La batalla judicial encara continua, i és que l’home li demana una barbaritat de diners aprofitant-se de la bona situació econòmica del cantant. L’advocat de Baute considera que és exagerat, per la qual cosa continua el judici.

L’advocat de José Daniel assegura que el jove està molt malament econòmicament i que necessita l’ajuda del seu pare: “És el deure dels progenitors ajudar econòmicament els seus fills, encara que siguin majors d’edat. Una obligació que subsisteix quan els fills no tenen la possibilitat de proveir per si mateixos les seves necessitats. Hi ha un abús clar de dret respecte del progenitor demandant, que sap que té un fill declarat i no ha volgut atendre’l ni afectuosament ni tampoc fer-se càrrec de les seves necessitats vitals”.

Carlos Baute a ‘Tu cara me suena’ / Europa Press

“Actualment José Baute no té els mitjans econòmics suficients per subsistir de manera digna, el que li produeix una situació de necessitat. Fins ara han estat els familiars de la seva parella de fet qui s’han encarregat d’ajudar-lo econòmicament des de la seva arribada a Espanya per fer front a una batalla judicial que l’empara constitucionalment”, explica l’advocat a ‘Europa Press‘. 

El problema? Que reclama al cantant ni més ni menys que 1.400 € al mes, una pensió d’aliments molt elevada. Ho justifiquen dient que Carlos Baute és cantant i que té els mitjans econòmics per fer-hi front. El cantant, mentrestant, confessa que no entén l’actitud del noi perquè ja té més de 30 anys. Caldrà veure com acaba tota aquesta batalla judicial. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa