El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carlos Baute: “El PSOE ha aprofitat la pandèmia per carregar-se la democràcia”
  • CA

No és habitual que Carlos Baute parli obertament de política, però la crisi del coronavirus li ha donat ales per criticar la gestió que n’ha fet el govern de Pedro Sánchez. El cantant veneçolà sempre havia aplaudit “el respecte a la democràcia” que hi havia en el nostre país, unes declaracions que sembla que ara no tornaria a fer.

Així ho ha fet palès en el seu perfil de Twitter, en el qual ha escrit un parell de missatges molt contundents que evidencien el seu enuig. El primer tuit? A favor d’una diputada del PP que criticava el PSOE en el Congrés: “Necessitem líders ara més que mai que mostrin rebuig davant del que està passant, ja que després no podrem queixar-nos”.

 

 

I d’aquí, a un missatge més potent en el qual aplaudia un al·legat en aquesta mateixa línia: “Excel·lent discurs, diputada. El fet és que Espanya ha estat i és el pitjor país del món pel que fa a la gestió de la pandèmia. Això és molt lamentable, tenint en compte que és el gran país que és. Amb un govern que ha fet servir la pandèmia per carregar-se la democràcia i canviar les lleis constitucionals”.

 

 

Aquestes paraules han generat un munt de reaccions, especialment d’usuaris que recordaven que Carlos Baute no entén de política i que hauria de centrar-se en els seus problemes amb Hisenda: “No saps què dius, penós”.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa