El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carla Vigo, sincera en una reflexió sobre el suïcidi i la depressió
  • CA

El suïcidi de Verónica Forqué ha fet reflexionar a molts famosos i companys de professió, els que denuncien públicament que no es parli prou de salut mental i que ningú no fes res en veure que l’actriu estava travessant un moment molt complicat. L’última a parlar-ne ha estat Carla Vigo, la neboda de Letícia, que es veu identificada amb la filla de Verónica perquè ella també va haver de viure el suïcidi de la seva mare quan era més petita. Ha estat aquest motiu, la seva experiència personal amb el suïcidi, el que ha donat ales a alguns dels seus seguidors per demanar-li que reflexionés al respecte. A més a més, també hi hauria hagut alguns que actualment pateixen una depressió i que li haurien demanat consell per superar-la.

Ella ha publicat un petit escrit en el que es dirigeix a tota aquesta gent: “Arran d’això de Verónica Forqué, molts m’escriviu demanant-me consell perquè us ajudi a superar una depressió. De debò que m’encantaria, però no sé fer això… així que aneu a un especialista. I aquests altres que em parleu per dir-me que de tot se surt, que és una opció perquè sempre hi ha motius per seguir lluitant i coses de l’estil; us demanaria, si us plau, que aquestes coses precisament a mi no me les digueu perquè em sobrepassen i em remouen massa coses”. En una entrevista recent, Carla Vigo reconeixia que no havia superat la mort de la mare: “No se supera mai i menys de la manera en la que em va passar a mi. Al final acabes aprenent a viure amb això, però trigues molt”.

Carla Vigo reflexiona després de la mort de Verónica Forqué / Instagram

La neboda de Letícia ha guanyat molta popularitat des que va obrir el seu perfil d’Instagram, un aparador que ha fet servir per sincerar-se i compartir detalls de la seva vida amb uns seguidors que cada vegada són més. Després d’una temporada demanant que la premsa no la perseguís, va canviar de criteri i va optar per abraçar la fama i aprofitar-se’n. Actualment, actua en una obra de teatre de Rafael Amargo, la que espera que la catalogui com una jove promesa de l’actuació i el ball.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa