Novetats en l’estat de salut del fill de Camilo Sesto

Camilo Sesto va ser pare del seu únic fill amb la representant mexicana Lourdes Ornelas. El petit Camilo ha tingut molts problemes d’addiccions, el que va forçar-los a ingressar-lo en una clínica un parell de vegades. Semblava que el seu estat havia millorat quan, fa cosa d’un mes, el seu nom tornava a protagonitzar titulars. En aquesta ocasió, ho feia en unes notícies dolentes respecte al seu estat de salut: Camilín havia de ser ingressat a l’UCI per una pneumònia greu. En un primer moment es deia que estava malament per culpa d’una nit de festa, però la mare ràpidament ho negava i explicava que el jove va patir una forta caiguda que el va deixar inconscient mentre plovia.

El noi continua ingressat a l’UCI, el que fa que molts es preocupin pel seu estat. La mare ha volgut calmar els ànims en unes declaracions a Europa Press en les que explica com es troba: “Camilo està molt millor, gràcies a Déu. Està ingressat a l’UCI encara, però està molt bé. Està conscient i em reconeix totalment. Ja puc parlar amb ell i, afortunadament, ja està fora de perill. Això és el més important, encara que no sabem quan podrà rebre l’alta. Haurem de passar el Nadal a l’hospital perquè la seva recuperació està sent molt lenta. Ara bé, segur que aquí estem molt bé i a gust. Jo estic bé perquè sóc una dona molt forta”.

Camilo Blanes i la seva mare - Europa Press
Camilo Blanes i la seva mare en una foto d’arxiu / Europa Press

Aquestes són bones notícies, les que tranquil·litzaran els fans del seu pare. El noi, que també es dedica a la música, no fa més que protagonitzar un titular escandalós rere un altre i això no ajuda a que triomfi amb la seva carrera. Sigui com sigui, ara ha de centrar-se en recuperar-se i deixar enrere aquest gran ensurt que el té ingressat des de fa més d’un mes.

Nou comentari