El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’herència de Borja Thyssen, en perill per culpa d’una prova de paternitat
  • CA

La mort del pare biològic de Borja Thyssen va suposar un cop molt dur per a la família tenint en compte que la baronessa mantenia bona relació amb ell. Encara no s’han filtrat les seves últimes voluntats, però qui sí que ha aparegut és un home canadenc que assegura ser fill seu. Una autèntica bomba que treu a la llum la revista Semana, que aporta detalls sucosos.

“Ha aparegut un home que afirma ser fill de Manolo Segura i que té la intenció de reclamar la seva filiació i, per tant, la seva part de l’herència”, relaten.

El noi, que s’anomena Israel, hauria realitzat diversos viatges a Espanya per sotmetre’s a proves d’ADN que haurien donat positiu en un 99,9%. Assegura que Manolo hauria tingut relacions amb la seva mare, Josefina Ochoa, a finals dels anys 70: “Té cinc anys més que Borja, el que el convertiria en el primogènit. Viu al Canadà des dels 16 anys i assegura que es va fer les proves de paternitat a petició del mateix Manolo Segura”.

La baronessa Thyssen, acompanyada del pare biològic de Borja / Europa Press

Reconeix que les proves mai no es van oficialitzar, per la qual cosa mai no va ser reconegut com a fill de l’empresari. Ara bé, revela que sí que mantenia relació amb ell: “Diu que va passar un mes sencer a Espanya amb ell i que la seva existència mai no va ser un secret per a Tita ni Borja Thyssen”.

Ara reclama la seva part de l’herència, per la qual cosa ha contractat un advocat que té les proves d’ADN i diversos testimonis a favor seu”. Fonts properes a Borja han confirmat que aquest no estaria disposat a compartir l’herència del seu pare, per la qual cosa no posarà les coses fàcils al seu presumpte germanastre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa