Ruptura inesperada: Bertín Osborne i Fabiola trenquen després de 20 anys junts

El cantant ha enviat un comunicat en el qual exposa quins són els motius d'aquesta separació sorpresa

Bertín Osborne i Fabiola Martínez formaven una de les parelles més consolidades del star-system espanyol. Es van conèixer el 2001, quan ella va participar en un videoclip del cantant. L’amor va ser instantani, un enamorament sobtat que van segellar el 2006 en una boda multitudinària. Pares de dos fills, el camí no ha estat fàcil per a ells. L’ombra de la infidelitat els ha envoltat pràcticament des del principi, però ells no feien més que dedicar-se floretes públicament. El seu fill Kike naixia amb una malaltia cerebral, a més a més, el que els donava ales per crear una fundació i mostrar-se units en aquesta lluita. És per tot això que ha sobtat tant l’anunci del presentador, que ha enviat un comunicat a Viva la vida en el qual anuncia que han decidit separar-se.

Bertín Osborne envia un comunicat a Viva la vida / Telecinco

“Fabiola i jo ens hem separat fa poc temps. No hi ha un moment concret, sinó problemes de convivència. No hi ha ni hi ha hagut terceres persones que ens hagin motivat a prendre aquesta decisió i sí la dificultat de conviure amb les nostres personalitats diferents”, explica.

El cantant assumeix la seva part de culpa: “Confesso que sóc complicat en el dia a dia i assumeixo tota la responsabilitat en els motius que han donat lloc a aquesta decisió. Us demano de tot cor que no hi hagi especulacions perquè senzillament no hi ha més motius dels que us transmeto. Us demano també que, en tenir dos fills menors, un d’ells molt dependent, respecteu la meva decisió de no parlar d’aquest tema. Per mi és molt dolorós per com, com ja us he dit, la meva manera de ser i la meva personalitat han estat determinants en aquesta separació”.

Part del comunicat de Bertín Osborne / Telecinco

Sobre Fabiola només té bones paraules: “De Fabiola només puc dir que és una persona meravellosa, una gran companya, estupenda dona i com a mare és literalment única. Espero que, encara que vivim separats, seguim units en l’amistat de les nostres famílies. Els meus fills tindran l’estima dels seus pares com sempre i entre nosaltres sempre hi haurà estima i respecte”.

La notícia esclatava com una bomba en la premsa rosa, acostumada a veure’ls molt enamorats a cada entrevista. En les primeres declaracions de Fabiola, que parla amb Semana, agraeix l’estima de tothom: “Els dos ho hem intentat, però no ha pogut ser. De cor us agraeixo l’estima que m’esteu demostrant amb l’allau de trucades i missatges. La separació està sent molt tranquil·la i natural”.

Nou comentari