El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Rodríguez, a l’hospital per una aparatosa caiguda al lavabo
  • CA

Belén Rodríguez va donar aquest dissabte una sucosa entrevista al programa ‘Sábado Deluxe’, on, entre d’altres coses, va revelar que l’únic trio que havia fet a la seva vida havia estat amb el presentador Jorge Javier Vázquez. I tot just dos dies després d’aquesta sonada i divertida entrevista, la periodista ha hagut d’anar a l’hospital per una aparatosa caiguda que ha patit al lavabo de casa seva.

En arribar a l’hospital, la periodista va haver de ser operada d’urgència. Tal i com ella mateixa ha explicat a les seves xarxes socials, la caiguda li hauria provocat el trencament de la tíbia i el peroné.

En un post a les seves xarxes socials, Belén Rodríguez va enviar un missatge d’agraïment als seus seguidors: “Una tarda dolenta la té qualsevol. Moltes gràcies a tots”, va escriure al costat d’una fotografia on se la veia amb muletes i la cama embenada.

Durant l’entrevista, que era la primera vegada en què Belén Rodríguez parlava de la seva vida personal, i tot i que Jorge Javier estava mort de la vergonya i no parava d’aixecar-se de la seva cadira, ella va relatar: “D’això fa 20 anys, Jorge no havia conegut a Paco ni res de res. Jorge tenia molta curiositat en saber com és un cony perquè mai n’havia vist cap, i va ser una cosa de curiositat, anatòmica”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa