El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Belén Esteban adverteix a Jesulín: “Quina sort tens que la teva filla no em deixi parlar”
  • CA

Semblava que la guerra que durant anys han mantingut Belén Esteban i Jesulín de Ubrique s’havia acabat. Però tot sembla indicar que no. Actualment, Julia Janeiro -filla de Jesulín i María José Campanario- és notícia. Per diversos motius: per la seva nova relació amb el jugador de futbol Álex Balboa i la seva primera operació de retoc estètic, sembla que un augment de pit, en la qual va estar acompanyada per la seva mare en tot moment.

Una vida que, molts es pregunten, com es costeja si no se li coneix cap feina i és que tot apunta al fet que aquest nivell de vida el mantenen els seus pares, per la qual cosa ha acabat esclatant Belén Esteban al plató de ‘Sálvame’: “El que em fa ràbia és que a una se li paguin els pits i a l’altra no se li pagui ni la meitat de la carrera. Aquí si que es veuen fills de segona, però gràcies per res”. Unes declaracions en les quals no ha volgut ficar a María José Campanario i només posar el focus en el pare de la seva filla.

Júlia Janeiro i Jesulín de Ubrique | Instagram

“Home, es que arriba un moment que… Jo sé que quan arribi a casa m’esbroncaran però vaig a dir una cosa que no he dit mai: vull donar les gràcies a la tieta de la meva filla, a Mamen”, ha dit Belén, que s’ha explicat: “Moltes gràcies per ser l’única de la família que et preocupes, estaré sempre agraïda, moltíssimes gràcies, t’ho dic de tot cor. I també vull donar les gràcies per algunes coses a Beatriz Trapote”.

Seguidament, la tertuliana de ‘Sálvame’ s’ha dirigit de nou a Jesulín: “Quina sort tens que la teva filla no em deixi parlar, si em deixés parlar et queia la cara de vergonya. Quina sort que tens de la filla que tens, i sé que estarà enfadada quan arribi a casa, perquè ella és anònima, però arriba un moment que després de tan callar…”. “Aquí a cadascun li fan mal les seves coses i la pena és que a ell no li faci mal el que li ha de fer mal”, ha afegit Belén, que ha assegurant no entendre la diferència entre una filla i l’altra: “A una et negues a pagar-li la meitat dels estudis i després envies a l’altra a Nova York, i així moltes coses”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa