El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gir molt sorprenent en la separació d’Antonio David i Olga
  • CA

Antonio David Flores i Olga Moreno van ser els protagonistes de la premsa del cor en filtrar-se que havien decidit separar-se. Ells no van confirmar-ho fins un mes després, en unes breus declaracions del tertulià en les que deixava caure que efectivament s’havien donat un temps. Poc després eren unes paraules de la seva filla les que feien sospitar que la ruptura podria ser temporal, ja que la noia reconeixia que encara estaven vivint junts. Doncs bé, ara és una altra font la que assegura que la parella torna a estar junta. Carlos Alba, gran amic d’Olga, afirma a Semana que Antonio David i Olga s’han reconciliat. Ja fa uns dies que alguns mitjans parlaven d’un amor que seguia viu: “Es nota que segueixen enamorats. De fet, no fan més que criticar a totes aquelles persones que estan parlant sobre la seva ruptura en els platós de televisió. Diuen que tot són mentides”.

La parella estaria vivint un segon viatge de noces a Sevilla, uns dies de desconnexió en els que s’haurien adonat que es troben a faltar. Aquest amic de l’empresària té clar que no trigaran en compartir amb els seguidors la decisió de tornar a intentar-ho. Aquesta notícia hauria fet molt feliç a la filla d’Antonio David, Rocío Flores, que aquestes setmanes ha reconegut públicament en diverses ocasions que confiava que tot sortís bé: “Malgrat tot, som una família i sempre ho serem. Aquest any ho hem passat molt malament, però confio que aquesta mala època es quedi enrere”, deia fa un parell de setmanes.

Olga Moreno i Antonio David Flores, en una entrevista al 'Deluxe' - Telecinco
Olga Moreno i Antonio David Flores, en una entrevista al Deluxe / Telecinco

Serà cert que Antonio David i Olga han tornat després de tot? S’ha parlat moltíssim sobre els presumptes motius que els haurien portat a separar-se temporalment, als que ara hauran de fer front en cas de confirmar-se que han decidit donar-se una segona oportunitat. Ara caldrà veure si ho anuncien públicament amb una entrevista en exclusiva a alguna revista o si fan servir el canal de Youtube d’Antonio David per oferir una bomba per la qual podrien pagar-los una autèntica fortuna.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa