Antonio David Flores i Olga Moreno continuen dormint junts

Cada dia que passa hi ha més informacions sobre la situació actual d’Antonio David Flores i Olga Moreno. Després de la confirmació de la ruptura del matrimoni per part d’Antonio David Flores davant dels mitjans de comunicació, tot sembla indicar que en realitat no ha estat així. El matrimoni entre l’exguàrdia Civil i l’exparticipant de ‘Supervivientes’ continua sense separar-se. Tot i que segons els rumors podria tractar-se d’un tema econòmic. No obstant això, la parella viu junta en el seu domicili familiar de Màlaga, on reben visites de Rocío Flores en nombroses ocasions.

La parella no dóna declaracions des de llavors i no tenen planejat donar entrevistes en un futur pròxim. Segons va publicar la revista ‘Lecturas’, l’ex col·laborador de ‘Sálvame’ s’estaria refugiant en els seus fills, amb els quals va ser vist passejant per Màlaga. Rocío Flores, el seu xicot i els seus germans van gaudir d’un dinar amb el seu pare per la ciutat, mentre Olga se n’anava a Sevilla a visitar a la seva família durant uns dies. Malgrat que visquin sota el mateix sostre, cadascú fa la seva vida per separat.

Antonio David Flores, enxampat pels fotògrafs - Europa Press
Antonio David Flores, enxampat pels fotògrafs – Europa Press

La periodista Sandra Aladro ha explicat a ‘El Programa de Ana Rosa’ que “Rocío Flores està fent de nexe fent costat a tots dos”. A més, ha assegurat que “ningú sap el motiu” de la tornada d’Antonio David a Màlaga, “ni tampoc quant de temps estaran així”. Per la seva banda, Antonio Rossi ha assegurat que, segons la informació que li arriba de l’entorn pròxim a la parella, “Olga estarà al costat d’Antonio David de manera explícita i continua dormint amb el seu marit”. I ha conclòs: “El matrimoni està trencat però la família segueix i seguirà unida”.

Nou comentari