El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonio David Flores es compara ara amb Mario Biondo per atacar a ‘Sálvame
  • CA

Antonio David Flores no té aturador. L’exguàrdia civil fa mesos que va iniciar una guerra, tant judicial com mediàtica, contra ‘Sálvame’ i la seva productora, ‘La Fábrica de la Tele’, i ara ha tornat a carregar contra ells, comparant-se amb el cas de Mario Biondo, l’ex de Raquel Sánchez Silvia que va morir després de suïcidar-se -tot i que la seva família creu que va ser assassinat-. Antonio David ha penjat un nou vídeo al seu canal de Youtube on sosté que la productora s¡ha tornat a prendre la justícia per la seva mà en considerar que ell va maltractar a Rocío Carrasco i que la mort del camerògraf italià no va ser un suïcidi.

Per això, l’exguàrdia civil ha carregat durament contra ‘La Fábrica de la Tele’ en el seu canal de YouTube en un vídeo que dura més de 20 minuts. “Per a aquesta productora, la Justícia ha errat amb nosaltres“, afirma Antonio David Flores. En el vídeo també parla del cas de Pepe Navarro i del de Dolores Vázquez, de qui s’acaba de fer una sèrie.

“‘La Fábrica de la Tele’ no té gaire clar si els cas de Mario Biondo va ser un assassinat o un suïcidi. La sentència ferma dels tribunals espanyols va ser suïcidi, però per a ells potser assassinat. I, a més, posen en dubte el paper que va jugar Raquel Sánchez Silva“, critica l’exmarit de Rocío Flores.

Finalment, conclou: “El cas de Mario Biondo no correspon a un programa del cor, sinó que seria un tema a tractar en un mitjà seriós que es dediqués a successos, i obriria els informatius d’una cadena. Però no els interessa el tema per res, ni tenen cap mena de sensibilitat, només els interessa l’audiència i els diners. I tornen a condicionar l’opinió pública quan ja hi ha una sentència ferma sobre aquest cas”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa