Angelina Jolie preocupa pel seu estat de salut

Una de les cares més conegudes de Hollywood està passant per un dels pitjors moments de la seva vida, o almenys així ho consideren els mitjans internacionals. Es tracta de l’actriu Angelina Jolie, una dona que ha demostrat ser molt més forta del que alguns es pensaven i que s’ha vist en una cruïlla de fletxes que no ha sabut com esquivar.

Si fa uns dies els mitjans es feien ressò d’unes declaracions que havia donat a un mitjà internacional en les quals explicava com havien estat els seus últims dies de matrimoni amb Brad Pritt, avui fem referència a la preocupació que tenen tots els seus seguidors per l’extrema primesa amb la que se l’ha vist en les darreres aparicions públiques. 

L’actriu, que ha passat per un càncer, una doble mastectomia i un divorci que ha estat un dels més sonats del món sencer, sembla que no està passant pel seu millor moment. A més, segons informa el setmanari NW, l’actriu s’estaria negant a menjar a causa de l’estrès i ansietat que pateix en aquests moments.

Una notícia que ens deixa completament gelats al no saber que Angelina Jolie es trobava en tan mal moment. Aquest mateix mitjà de comunicació, assegura que fins i tot els seus sis fills estan molt preocupats per la conducta alimentària que està portant la seva mare.

Nou comentari