El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Angelina Jolie parlarà a televisió dels presumptes maltractaments rebuts per Brad Pitt
  • CA

El divorci de Brad Pitt i Angelina Jolie ha estat dels més incendiaris de l’última dècada. Era la parella més estimada, però també de les que més s’han arribat a criticar des que van separar-se. Ara tot podria empitjorar encara més en saber-se que l’exitosa actriu s’estaria plantejant gravar un documental per explicar la seva història. Els mitjans nord-americans asseguren que podria relatar “l’infern que l’ha fet viure Brad“, tot seguint l’exemple de Rocío Carrasco.

Jolie i Pitt van conviure durant més de deu anys i són pares de sis fills. Això no els ha impedit, però, iniciar una batalla legal en la qual encara estan immersos. En un primer moment no es posaven d’acord pel que fa a la custòdia dels petits, fins que Angelina va decidir-se a acusar el seu exmarit de maltractar-la. Actualment està esperant que la cridin a declarar contra ell en un judici cada cop més mediàtic.

“Angelina ha confessat al seu cercle més mediàtic que encara no pot dir massa perquè els seus advocats li han recomanat silenci. Ara bé, deixa clar que està farta que els mitjans li donin la raó a Brad Pitt i a ella l’arribin a acusar d’inventar-se el delicte de maltractament”, expliquen. Amb les revistes de tafaneries en contra, Angelina vol capgirar la truita i explicar com de malament ho ha passat per fer obrir els ulls sobre el seu exmarit: “Vol relatar la violència domèstica que ha patit. Va veure Meghan Markle sincerar-se a televisió sobre els pitjors moments a la Casa Reial i ella vol fer el mateix”. Un fenomen que també recorda al documental de Rocío Carrasco, que ha acusat Antonio David Flores de maltractar-la i prendre-li els fills.

Angelina Jolie i Brad Pitt - Europa Pres
Angelina Jolie i Brad Pitt, junts en un photocall / Europa Pres

Brad Pitt ha deixat de tenir relació amb els dos fills grans, que afirmen que el seu pare tenia comportaments violents i agressius contra ells i la seva mare. Els advocats de Jolie asseguren que tenen proves que demostren els abusos físics i violents. Per tal d’aclarir-ho tot i oferir la seva versió, Angelina està disposada a oferir una entrevista bomba a televisió. Haurem d’esperar a la finalització del judici, això sí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa