El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Angela Dobrowolski: “En Mainat és un monstre que ha segrestat els nostres fills”
  • CA

Angela Dobrowolski s’ha estrenat com a col·laboradora de 8maníacs, el programa d’en Miquel Valls a 8TV. L’exdona de Josep Maria Mainat estarà al capdavant d’una secció de càmera oculta en la que intentarà mostrar la seva cara més divertida, com ha fet aquest diumenge. L’escena era surrealista, ja que la gravaven emmanillada i corrents pels carrers de Barcelona mentre intentava que algun comerciant l’ajudés a amagar-se de la policia que, presumptament, la perseguia. No va aconseguir convèncer, ja que no la van ocultar ni a perruqueries ni a sabateries.

Ha passat més d’un any des del presumpte intent d’assassinat del seu marit, un dels productors catalans amb més poder del país. Ella no es cansa de repetir una vegada i una altra que tot el que diu Mainat sobre el tema i sobre ella és mentida. N’ha donat més detalls en una entrevista molt completa a EN Blau: “He viscut molta impotència per forces fora del meu control, superpoderoses i violentes. He viscut coses terribles i no podia fer res contra elles. Ara m’estimo més dominar jo la narrativa. Si volen fer broma de la meva vida i desgràcia, millor que ho faci jo! La primera vegada que em van detenir ja va ser un trauma amb una transcendència vital molt greu. I després mig any a la presó. Encara ho estic assimilant”.

L’alemanya deixa clar que molts amics l’han deixat de banda després de l’esclat del cas. El pitjor de tot aquest infern, però, ha estat que l’allunyin dels seus fills: “En Josep Maria ha segrestat els nostres fills i amb allò va començar la guerra i tots els meus intents desesperats per recuperar-los”. Una desesperació que l’hauria donat ales per intentar colar-se a la casa familiar per poder veure’ls: “El meu infern comprèn entre el segrest dels meus fills fins al moment en el que van venir els filipins. He viscut una època d’assetjament, de degradació i humiliació. Finalment em va deixar al carrer… M’ha deshumanitzat i m’ha privat de tots els meus drets humans. He perdut fills, entorn social i habitatge en un temps rècord”.

Angela Dobrowolski, no contenta amb això, torna a titllar el seu exmarit de “monstre i brau“. Assegura que ha fet denúncies basades en testimonis falsos i que l’ha acusat de tota mena de barbaritats sense proves. El que més mal li fa és que la premsa s’ha posicionat al costat d’ell: “Josep Maria segueix sent l’estimat, el creïble, víctima i màrtir. Jo, la delinqüent, la boja, mala peça, està com a una cabra…”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa