Angela Dobrowolski, emmanillada i corrents pels carrers de Barcelona

L'exdona de Josep Maria Mainat es posarà al capdavant d'una secció molt controvertida d'un programa de 8TV

Angela Dobrowolski segueix immersa en una batalla judicial amb el seu exmarit, el productor català Josep Maria Mainat. La va acusar d’intentar assassinar-lo a casa, el que intenta demostrar un any després de l’incident. En aquest temps, ella ha intentat colar-se a la casa familiar un parell de vegades per poder veure els fills, el que va provocar que la tanquessin a presó unes setmanes. Ara espera el resultat del judici des de casa, un temps que ha aprofitat per fitxar com a col·laboradora del programa de Miquel Valls a 8TV. Aquest diumenge va concedir una petita entrevista en la que tornava a atacar el seu exmarit, a qui acusa de ser la persona més dolenta que ha conegut mai i d’exercir violència vicària amb els fills al mig.

La sorpresa? Que la cadena li ha ofert estar al capdavant d’una secció pròpia en la que portarà una càmera oculta pel carrer. S’estrenarà aquest cap de setmana, però el programa ja ha emès un avenç que demostra que la seva participació no tindrà pèrdua. Han decidit que es mofi una mica de la seva pròpia detenció. I és que li han demanat que vagi corrents pels carrers de Barcelona amb les manilles posades, fent veure que està escapant de la policia i que necessita l’ajuda ciutadana. L’objectiu serà gravar la reacció de la gent anònima, que haurà de decidir si ajudar-la o entregar-la. Cal recordar que Angela va acceptar la condemna de 17 mesos de presó pels delictes de trencament de les mesures cautelars i per violació de domicili.

De ben segur que aquesta part del programa no té pèrdua i que generarà molts comentaris. El programa està promocionant-ho sense parar per intentar congregar el màxim nombre de teleespectadors possibles, el que necessiten tenint en compte la baixa audiència que estan aconseguint. Angela Dobrowolski ha acceptat la proposta la mar de contenta, però ara totes les mirades estan en Mainat. Molts es pregunten què li semblarà aquesta nova faceta de la seva exdona, que no sembla tenir molta vergonya.

Nou comentari