Angela Dobrowolski acusa Mainat d’exercir violència vicària

L'exdona de Josep Maria Mainat concedeix una entrevista bomba a 8TV en la que es declara innocent

Angela Dobrowolski ha reaparegut a televisió de la mà de Miquel Valls, que l’ha entrevistat en el seu nou programa a 8TV. L’exdona de Josep Maria Mainat va ser acusada d’intentar assassinar-lo l’any passat, un escàndol que la va portar a presó després que intentés colar-se a la casa familiar quan tenia una ordre d’allunyament. Des de llavors, l’alemanya ha centrat els seus esforços en criticar el productor català i deixar clar que ella no és tan dolenta com volen fer semblar. En la seva primera entrevista en la cadena de televisió, Angela ha assegurat que ha estat víctima de la violència vicària: “Els meus fills han estat instrumentalitzats per fer-me mal. Mainat és la persona amb més maldat que conec, és malvat, i la presó va ser la culminació de la violència masclista”.

No contenta amb això, també ha volgut deixar clar per què creu que Josep Maria Mainat va començar aquesta guerra contra ella: “La nit que Mainat es va assabentar que li havia estat infidel, de la pitjor manera possible i la meva vida va canviar. Jo vaig ser feliç amb ell durant 10 anys, això no ho puc negar. Però me’n vaig anar amb un altre home perquè necessitava pal·liar el meu malestar emocional”. Una situació que identifica amb gelosia, tot deixant de banda els fets en si. De fet, segueix mantenint que ella no va intentar matar-lo: “El món exterior ha viscut una realitat i jo una altra, el meu marit va tenir una hipoglucèmia i jo el vaig ajudar”.

L’Angela recalca una vegada i una altra que ella és bona persona i que no es droga, com l’han acusat els advocats de Mainat. L’estudiant de Medicina i el producte han arribat a un acord, segons ella, pel repartiment de béns. Ara bé, en el que no es posen d’acord és en el tema de la custòdia. Ella vol poder estar amb ells, un retrobament que espera que arribi aviat.

Aquesta ha estat la primera entrevista d’Angela Dobrowolski a 8TV, però no serà l’última. De fet, han anunciat que l’han contractat com a col·laboradora fixa del programa, en el que tindrà un espai de càmeres ocultes. Ella mateixa ha volgut cridar l’atenció dels teleespectadors i ha assegurat que s’ho passaran “bomba” en la seva secció.

Nou comentari