El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Josep Maria Mainat, abatut: “Em sento amenaçat i he demanat més protecció”
  • CA

Josep Maria Mainat ha acudit aquest divendres a declarar en el marc de les denúncies interposades entre ell i la seva dona, Ángela Dobrowolski. Recordem que l’alemanya es troba en presó condicional després de ser detinguda mentre intentava colar-se a la casa familiar. Tenint en compte aquest context, no és d’estranyar que el productor català s’hagi mostrat completament abatut davant les càmeres d’El Programa de Ana Rosa.

“Quan Ángela va assaltar la meva casa, els empleats i jo estàvem a dins. Tots espantats per les passes a la teulada. Va ser el pitjor dia de tots, ho vaig viure molt malament. Anava per la teulada disfressada de ninja i la policia demanant-li que s’aturés a crits. La van detenir i se la van endur en una llitera”, explica.

Josep Maria Mainat assegura que se sent “amenaçat“, per la qual cosa ha demanat més protecció: “Es va intentar colar a casa, aquest fet demana que sol·liciti més protecció. En aquest incident es veu el descontrol d’Ángela en moments puntuals. I sí, estic malament… No estic content amb què Ángela estigui a presó, no és un final feliç. Estic més tranquil, això sí, però trist“.

Josep Maria Mainat parla amb els mitjans a les portes dels jutjats / Telecinco

“Desitjaria que ella estigués bé i que els meus fills tinguessin una mare en condicions. M’han dit que l’estan tractant a dins de presó. Té un problema amb les addiccions… No sóc psiquiatre, però és una suma de males influències, consum d’estupefaents i potser algun problema psíquic. He estat feliç molt de temps amb ella, però ara és una altra persona”, acaba reconeixent visiblement emocionat.

Una situació molt complicada amb els seus fills enmig, el que ho complica tot encara més. La investigació segueix el seu curs i va cremant etapes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa