El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Andreu Buenafuente es mofa de Cristina Cifuentes: “L’han absolt perquè el màster era un regal d’amic invisible”
  • CA

Aquest dilluns el monòleg d’Andreu Buenafuente ha estat centrat en les eleccions catalanes i el somriure que va mostrar Salvador Illa. Ara bé, també ha volgut referir-se a la sentència del cas de Cristina Cifuentes, que finalment ha estat absolta en el judici pel seu màster. Asseguren que no hi ha proves que demostrin que fos inductora del delicte, per la qual cosa queda en llibertat sense càrrecs.

El presentador català dubta que aquesta hagi estat la decisió correcta: “Cifuentes anirà a presó les mateixes vegades que a classe, o sigui… D’aquest tema em sorprèn que hagin condemnat l’assessora de Cristina Cifuentes per falsificar el màster, però que no hi hagi proves que ella mateixa ho sabés. Doneu voltes a això… Hi ha una persona que anirà a presó per haver aconseguit un màster per a una altra persona. Potser era un regal d’amic invisible…”, ironitza Buenafuente.

I d’aquí a simular un presumpte diàleg entre l’assessora condemnada i l’expresidenta de la comunitat de Madrid: “Mira, Cristina, el màster”, “Jo? Però si no te l’he demanat! Si m’haguessis dit cremes, doncs potser sí, però un màster?”. Una conversa imaginària en la qual Buenafuente s’imaginava que l’assessora li ofereix un tiquet regal del màster que la política no hauria acceptat: “No, no, me’l quedo per no fer el lleig”.

Cristina Cifuentes a ‘El Programa de Ana Rosa’ / Telecinco

Una reacció que de ben segur que no ha fet gràcia a Cifuentes, que aquest migdia apareixia a Ya es mediodía per agrair els missatges de suport que ha rebut entre tantes crítiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa