Anabel Pantoja i Omar Sánchez no tindran lluna de mel

El canari té una competició a França que els impedirà gaudir d’uns dies de vacances

Més males notícies per a Anabel Pantoja. Després que la seva àvia, Ana Martín -mare d’Isabel Pantoja-, morís dos dies abans del seu casament amb Omar Sánchez a l’illa canària de La Graciosa, i que el seu cosí Kiko Rivera decidís no assistir a la celebració i s’hagi emprenyat amb ella, ara a Anabel li arriba una nova mala notícia.

Ni a una illa paradisíaca ni a un lloc exòtic, Anabel Pantoja i Omar Sánchez no tindran lluna de mel, de moment. Segons ha afirmat la tertuliana del programa ‘Ya es mediodía’ Marta López, ella mateix ha parlat amb la parella li han confirmat que no marxaran de viatge i que no tenen data ni destí previstos. La mare d’Anabel Pantoja està al costat amb ells a Gran Canària, on viuen, realitzant unes gestions i de moment, allà seguiran. 

Anabel Pantoja i el seu promès, Omar - Instagram
Anabel Pantoja i Omar Sánchez – Instagram

Anabel Pantoja li ha explicat a la col·laboradora del programa dels migdies de Telecinco que Omar ha de viatjar a França per a competir -perquè és windsurfista professional- i que el seu viatge de noces haurà d’esperar. La parella no té planejat ni la data ni el destí de la seva lluna de mel, però sí que tenen clar que en algun moment es produirà.

El somni de la neboda d’Isabel Pantoja seria fer un safari per Àfrica, segons ha revelat Marta López. Aquesta és una informació que desmentiria els rumors que asseguren que el casament i la lluna de mel són un paquet de cara a l’exclusiva que té amb la revista ‘Hola’.

Comentaris

    Tal com raja 06/10/2021 11:00 am
    Em sap un greu...

Nou comentari