El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Torroja: “Em feia molta por sortir al carrer i gairebé em perdo a mi mateixa”
  • CA

Ana Torroja ha escollit El Hormiguero per presentar la seva nova cançó. La cantant va tocar el cel de la música gràcies a Mecano, però no va ser fàcil gestionar tanta fama. Així ho ha revelat en una entrevista molt sincera davant de Pablo Motos: “Em va costar molt digerir la fama i em va passar factura… Gairebé em converteixo en agorafòbica, em feia molta por sortir al carrer. Encara que no ho sembli, sóc una persona molt tímida. No m’agradava que la gent volgués saber tantes coses sobre mi. Vaig perdre la meva intimitat i gairebé em vaig perdre a mi mateixa“.

Aquest va ser el motiu que la va empènyer a marxar d’Espanya: “Per això vaig marxar a viure a Nova York, per poder recuperar-me i poder sortir al carrer com una persona anònima. Fins llavors no podia”.

“Vaig viure aquella època molt malament, era molt difícil per mi. Em tancava a casa i vaig perdre amics. No ho vaig saber gestionar bé… Va anar tot molt ràpid i quan va explotar va ser molt potent. Havíem de fer un disc darrere d’un altre i no hi havia descans. Mecano era molt més gran que nosaltres”, reconeix.

Ana Torroja, a El Hormiguero / Antena 3

Uns anys molt dolços i fructífers professionalment, però que els va costar més d’un maldecap en la seva vida personal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa