El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els negocis de la família d’Ana Obregón, en números vermells
  • CA

La família d’Ana Obregón té negocis relacionats amb les immobiliàries des de fa anys. L’actriu està desvinculada d’aquestes empreses, les que avui se sap que estan patint problemes econòmics. Vanitatis ha tingut accés als seus comptes, els que no tenen res a veure amb els que hi havia a l’època del pare d’Obregón, considerat un dels protagonistes del boom immobiliari a Espanya especialment a la zona de La Moraleja. Van tenir un èxit increïble i van fer moltíssims diners, fins que la crisi del 2008 els va afectar directament.

Actualment és Cecilia, la germana d’Ana, qui es manté al capdavant de la immobiliària familiar. Han perdut empreses relacionades i algunes obres d’art que van haver de subhastar per fer front als problemes econòmics. La societat que més actiu té de les que gestionen és Niesa, una entitat que va haver de fer una suspensió de pagaments el 2016 després de declarar pèrdues de dos milions i mig d’euros. Des de llavors han millorat una mica, però a finals de l’últim exercici encara perdien un milió d’euros.

Fonts expertes consultades pel mitjà, però, destaquen que són bones notícies i que els familiars de l’actriu confien que podran sortir d’aquest pou negre. Volen deixar enrere els acomiadaments i centrar-se en una recuperació lenta però eficaç. Mentrestant, Ana Obregón segueix reincorporant-se a poc a poc a la seva feina d’actriu. Aquest cap de setmana l’hem vist rebent un premi a la seva trajectòria televisiva, el que agraïa tot prometent que té forces per tirar endavant i tornar a la rutina després de la mort del fill i de la mare.

Els seus seguidors han estat molt preocupats per ella, que acumula un maldecap rere un altre en un any negre per a la família Obregón. Confien en poder sortir d’aquesta mala ratxa d’una vegada, un futur que afronten amb optimisme malgrat tot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa