El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Morgade, aplaudida per mostrar la cara més real (i dolorosa) de la maternitat a Instagram
  • CA

Ana Morgade va convertir-se en mare primerenca el mes passat amb el naixement de la petita Martina. Des de llavors, que la col·laboradora de Zapeando no es talla a l’hora de mostrar la cara més real (i cansada) de la maternitat, el que ha tornat a fer en una publicació a Instagram molt sincera.

Ha volgut compartir la seva experiència donant el pit per lamentar que sigui tan dur i esgotador. Això sí, amb humor i un gran aplaudiment cap a la seva mare per haver alletat quatre fills: “La bonica experiència de donar el pit cada dues hores i mitja… He desenvolupat habilitat per dormir com els taurons, la meitat del meu cervell descansa i l’altra meitat segueix nadant. Fa més d’un mes que dormo com l’àvia la nit de Cap d’Any, asseguda i amb el cap cot. És preciós? Sí. Fa mal com mil dimonis? També. Hi ha molta fantasia amb això de donar el pit, això ho desenvolupo un altre dia amb el cervell despert sencer”.

“Penso molt en la meva mare, que ha passat per això quatre vegades, i m’entretinc pensant a quina plaça es mereix una estàtua. Bon dia, excursionistes!”, escriu tot acompanyant una fotografia en la qual apareix despentinada i amb una ganyota de mig adormida.

L’humorista està mostrant la cara més esgotadora de la maternitat amb molt sentit de l’humor. Els seus seguidors li desitgen ànims i agraeixen que no sigui d’aquelles famoses que només mostren la millor cara de ser mares.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa