Ana Milán defensa el seu fill després dels insults per ser de VOX

Ana Milán ha estat notícia aquesta setmana per culpa del seu fill. El jove de 18 anys evidenciava a la xarxa que és seguidor de les idees de VOX, el que ha provocat una allau d’insults. Li han dit de tot, el que ha forçat la seva mare a donar la cara per ell en un vídeo.

“Sincerament, Marcos té 18 anys i no ha votat mai. Ahir es va intentar entrar en una absurda polèmica d’algú amb ganes de fer mal amb una cosa en la qual jo no entraré mai. És un nen de 18 anys. És un nen encantador, ple de noblesa. Que és cert que segueix a VOX, que és cert que segueix a Pedro Sánchez, que és cert que segueix a Amancio Ortega i no és multimilionari”, començava visiblement indignada.

Clara i educada, però amb ganes d’acabar amb la polèmica: “L’única cosa que jo pretenc és que el meu fill visqui en una cara de lliure pensament, en la qual tots ens puguem expressar. Com som, qui som, en què pensem i debatre. Mai no fer-ho des de l’insult, des de la violència i des de l’agressivitat. Això és una cosa que mai no faré”.

Molts han aplaudit que hagi respost els insults amb una actitud calmada i bones paraules. Una defensa que li ha generat moltes respostes positives.  

Nou comentari