El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amaia denuncia la productora d’OT: “Mentiders, mai no he volgut distanciar-me”
  • CA

El documental sobre ‘OT 2017‘ segueix envoltat de polèmica. TVE va sorprendre fa uns dies en anunciar que per fi s’emetria el documental sobre l’edició de fa tres anys, en la qual va ser guanyadora Amaia Romero. Com és que han trigat tant? Segons Tinet Rubira, era precisament ella la culpable. Així ho explicava a ‘Catalunya Ràdio’: “Amaia va considerar que volia distanciar-se del programa i que si sortia el documental coincidint amb la publicació del seu disc, podria perjudicar la seva carrera. Per això hem decidit no comercialitzar-lo. Estic convençut que no hauria perjudicat la seva carrera, per això. Simplement era un seguiment des que va guanyar ‘OT’ fins a ‘Eurovisió’. Ella se sentia incòmoda amb aquesta etapa en la qual estava més perduda i per això no volia que sortís un any després”.

Unes polèmiques declaracions que deixaven en molt mal lloc a la jove cantant, que ràpidament es convertia en diana d’un munt de crítiques. Una feina congelada que el pròxim 15 de maig sortirà a la llum, tal com anuncia Netflix.

Promoció del documental d'OT Netflix

Promoció del documental d’OT / Netflix

Que el director de Gestmusic l’hagi assenyalat com a culpable no ha fet gens de gràcia a Amaia, que ha escrit un tuit molt indignada amb el qual nega aquesta informació: “Hola, Tinet Rubira. Jo mai no he volgut distanciar-me d’OT. Vaig actuar tres vegades a ‘OT 2018’ i vaig visitar l’acadèmia en les dues últimes edicions. Us tinc molta estima. Tant de bo el documental hagués sortit quan tenia sentit”. 

Declaracions contradictòries, doncs. Una guerra oberta en la qual comencen a formar-se bàndols, ja que un dels dos menteix.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa