El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amador Mohedano, molt dèbil a la sortida de l’hospital
  • CA

Amador Mohedano ha estat notícia aquests últims dies pel seu ingrés hospitalari, unes males notícies pel que fa a la seva salut que preocupava tota la família. El germà de Rocío Jurado ingressava d’urgència per culpa d’una anèmia greu que produïda per una hemorràgia intestinal. El seu estat no era bo, el que feia que els seus fills es traslladessin al seu costat ràpidament. Després d’uns dies en observació, finalment li han donat l’alta. Els reporters de les revistes del cor l’esperaven a la sortida després que la seva filla Rosario anunciés que havia millorat: “Quina alegria dir-vos que sí, que li donen l’alta”.

Somrient, però molt dèbil encara, Amador agraïa a la premsa tot el suport i l’atenció que ha rebut aquests últims dies. Amb una veu encara debilitada, explicava que ara haurà d’estar uns dies a règim perquè el tractament tingui efecte: “Els nervis s’allotgen a la panxa i, a més a més, m’estava prenent uns medicaments molt forts que m’han afectat”. Es va dir que les crítiques que rep a Sálvame i la tensa trucada que va fer el dia abans de l’ingrés haurien tingut a veure amb el seu empitjorament. Ara deixa clar que no té por a res del que puguin dir a televisió: “Amb això de Rocío Carrasco no tinc cap mena de por.

Amador Mohedano, a la sortida de l’hospital / Europa Press

Estic bé, encara que amb la veu afectada. El pitjor ja ha passat”. Més endavant explicaven que els metges havien estat realment espantats quan el van veure arribar en un estat bastant greu. Vomitava sang i patia uns dolors molt forts, el que van forçar-los a posar-lo en tractament ràpidament. Ara necessita descansar i seguir prenent la medicació que li han donat. Caldrà veure si des de Sálvame el deixen una mica en pau fins que es recuperi del tot.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa