El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amador Mohedano empitjora: “Ha necessitat transfusions de sang”
  • CA

Amador Mohedano segueix ingressat en un hospital de Jerez, on va ingressar d’urgència aquest divendres. En un principi es va pensar que es tractava d’un fort atac d’ansietat provocat per una controvertida entrevista al Sálvame del dia anterior. Avui s’ha filtrat, però, que l’estat de salut de l’empresari és encara pitjor. Qui fos mànager de la cantant hauria ingressat en ambulància tot queixant-se d’un dolor molt gran. Els metges haurien començat a fer-li tota mena de proves i haurien vist que pateix una hemorràgia al sistema digestiu.

Un reporter de Sálvame que té amistat amb ell, José Antonio León, ha donat detalls sobre l’última hora del seu estat: “Fa temps que està molt abatut i aquests últims dies es queixava de problemes de lumbàlgia. Menja poc i malament, al que se suma que no estigui bé mentalment”.

Ara creuen que té una forta hemorràgia que s’ha ajuntat amb l’anèmia alarmant que pateix: “Ha tingut una baixada de globus vermells i ha necessitat diverses transfusions de sang”. A més a més, deixen caure que hi ha “més complicacions” que encara no han transcendit: “Amador fa anys que acumula una sèrie de problemes de salut que no s’està tractant”.

Amador Mohedano, en una foto d’arxiu / Europa Pres

Unes informacions d’última hora que preocupen la família i els seguidors d’Amador, que esperen que pugui recuperar-se com abans millor i que tot quedi en un fort ensurt.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa