El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Amador Mohedano, ingressat a l’hospital per una anèmia greu

Amador Mohedano torna a estar ingressat a l’hospital i preocupa el seu estat de salut. Aquests últims mesos, el germà de Rocío Jurado ha patit una davallada molt forta i ha necessitat ajuda mèdica en diverses ocasions. La família assegura que la seva vida no corre perill, però cert és que no poden evitar mostrar la seva angoixa. En aquesta ocasió, és una anèmia molt forta la que fa que hagi hagut d’acudir al centre hospitalari. Així ho assegura la revista Semana, que torna a posar el focus en la fràgil salut de l’exmarit de la tertuliana Rosa Benito. Ell mateix ha volgut explicar com es troba: “M’han pujat a planta i em vaig trobant millor. Em trobo bé, estic tranquil i més animat. El que vull és que em donin l’alta i poder tornar a casa. Encara no estic preparat per contestar trucades de telèfon perquè estic molt cansat. Ara bé, estic positiu i confio que tot sigui un ensurt. Vull aprofitar per agrair la preocupació de tots aquells que han estat pendents de mi, en especial els meus fills”.

A Sálvame van assegurar fa uns dies que Amador hauria patit una hemorràgia digestiva, el que ell no confirma ni desmenteix. L’única cosa que vol deixar clara és que confia que es recuperarà aviat. El que sí que ha reconegut és que ha necessitat diverses transfusions de sang, el que ajuda a la seva bona evolució alhora que deixa clar que el seu estat és més greu del que diu.

Amador Mohedano, en una foto d’arxiu / Europa Pres

Aquesta tarda s’estrena el primer capítol de la segona temporada del documental de la seva neboda, de Rocío Carrasco. De ben segur que no ajuda en la seva recuperació veure que surtin a la llum nous detalls sobre la mala relació que tindria amb la germana. Una família trencada a la que no fan més que sumar-se problemes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa