L’amant d’Antonio David Flores, caçada amb Alonso Caparrós

Alonso Caparrós ha estat el protagonista de l’últim programa de Sálvame. El col·laborador ha rebut per totes bandes per l’acusació de Laura Fa, que hauria escampat que podria haver estat infidel a la seva dona. Ell, molt dolgut per aquesta desconfiança, marxava de plató entre llàgrimes: “A qui se li acudeixi parlar de la vida sagrada amb la meva dona ho pagarà car perquè m’ha costat molt arribar a aquesta situació”. El problema? Que la periodista catalana assegura que hauria estat el propi Alonso qui li hauria confessat haver tingut una aventura amb una reportera de la cadena. La sorpresa més grossa encara no s’havia dit, però… I és que aquesta presumpta amant aquests dies està d’actualitat, ja que parlem de Marta Riesco, l’amant d’Antonio David Flores.

Alonso Caparrós hauria enganyat la dona amb l’amant d’Antonio David, una notícia bomba que el col·locava a primera línia mediàtica. Ell, indignat, carregava contra els companys per creure-s’ho: “Que us passi pel cap que puc estar enganyant la meva dona… Ho heu posat a sobre de la taula i no em sembla bé. Vosaltres em coneixeu i sabeu que no enganyo la meva dona”.

Alonso Caparrós, enfonsat en ser acusat d’enganyar la dona / Telecinco

Laura Fa deia que no volia fer mal i alguns companys l’acusava d’intentar fer-se enrere: “Laura deixa anar la merda i després fa marxa enrere. Doncs no! Responsabilitzat del que has dit. No puc ni veure’t i no vull parlar amb tu. Has de tenir ous i dir la informació que tinguis sense amagar-te”. La periodista catalana haurà de respondre aquesta setmana, tenint en compte que ha pogut fer molt de mal al matrimoni d’Alonso Caparrós amb aquesta informació. Ell, per la seva banda, no feia més que plorar en reconèixer que se sent molt atacat. Sembla que no hi hauria proves d’aquesta infidelitat, tampoc, per la qual cosa tot podria quedar en un rumor que igualment podria trencar la parella.

Nou comentari