El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alonso Caparrós: “Passava gana, era drogoaddicte i vaig estar a punt de perdre la casa”
  • CA

Alonso Caparrós ha emocionat els companys de Sálvame durant el programa d’aquest dimarts, quan s’ha sincerat sobre com va afrontar el pitjor moment de la seva vida. El presentador va tocar el cel gràcies a la televisió, però poc després va caure en desgràcia i va perdre-ho tot: “Sembla que no ens pugui passar mai, que estem molt lluny de ser un sensesostre… Però aquesta possibilitat és allà mateix. Va haver-hi un moment de la meva vida en el qual vaig estar a punt de quedar-me al carrer, vaig arribar al límit per culpa del meu problema amb les addiccions“.

“No vaig haver de viure al carrer, però em va faltar poc. En aquell moment tenia molt mala relació amb la meva família, no tenia amics, no tenia recursos i tenia un problema d’addicció molt important. Gràcies a Déu va aparèixer un amic… Perquè quan arribes a aquesta situació, t’aïlles completament. Sents molta vergonya i abans de dir que t’estàs morint de gana, calles”, reflexionava en un al·legat molt sincer.

Caparrós mai no s’ha amagat, de fet és dels col·laboradors més sincers. Però els companys s’han mostrat molt compungits davant del seu testimoni: “No tenia per comprar-me més menjar. Menjava un puré de pastanagues o un de patates. Tenia un amic, l’Alfonso que em despenjava un cubell amb menjar. Si no arribo a comptar amb aquella ajuda… Tenia retards en els pagaments. Vivia de lloguer i devia dos o tres mesos. Era molt dur. Passava gana i vaig estar a punt de perdre la casa… Els meus pares mai no es van assabentar de tot això. Sentia vergonya i no m’atrevia a demanar-los diners perquè després me’ls gastava en altres coses… Ara demanaria ajuda i aniria a Cáritas”.

Alonso Caparrós se sincera sobre els seus problemes econòmics durant l’últim programa de Sálvame / Telecinco

Un relat colpidor que l’emocionava en directe, el que provocava un sincer aplaudiment de la resta de col·laboradors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa